Utiliteitsbouw

Elk bedrijfspand is uniek en voor uw organisatie op maat gemaakt

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Utiliteitsbouw op maat

Bent u op zoek naar een partij om uw nieuwe bedrijfspand te realiseren? Bij R.A. van Leeuwen bent u aan het juiste adres. Elk bedrijfspand is uniek en voor uw organisatie op maat gemaakt. Het voldoet uiteraard ook aan de eisen die in uw branche gesteld worden. Onze betrokkenheid stopt niet na de oplevering. Wij dragen zorg voor het onderhoud en beheer van onze projecten.

Garanties

Hoe ver wilt u gaan met de garanties die u vraagt? Wilt u bijvoorbeeld een verzekerde garantie tijdens de bouw en/of tot 10 jaar na oplevering? Wij verzorgen dit graag voor u. Ook na oplevering blijven wij betrokken bij uw bedrijfspand. Via onze afdeling bedrijfsdienstverlening houden wij uw gebouw prima op orde door tijdig onderhoud uit te voeren.  Zo nodig verzorgen wij in opdracht aanpassingen en uitbreidingen.

 

Onze werkwijze

Van opdrachtgevers in de voedingsindustrie en autobranche tot en met de detailhandel en zware betonindustrie; wij hebben voor de meest uiteenlopende organisaties bedrijfsgebouwen mogen realiseren. Vele opdrachten zijn verworven uit bouwteams, maar ook uit aanbestedingen. Voor onze opdrachtgevers ontwikkelen en realiseren wij gebouwen ook op ’turnkey’ basis.

Hieronder staat onze werkwijze in grote lijnen weergegeven. Hierbij hebben wij het proces in vier stappen verdeeld. U bepaalt zelf uw betrokkenheid bij het project en bij welke fase u wilt instappen.

Haalbaarheidsstudie

Eerst rekenen dan tekenen, projectdefinitie, programma van eisen

Teamvorming

Keuze maken in ontwerpende en uitvoerende partners

Uitwerking

Ontwerp definitief maken, budgetbewaking, vergunning aanvragen en diverse procedures starten

Realisatie

Werkvoorbereiding, uitvoering, oplevering, nazorg en beheer

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag