Golfclub Liemeer

Nieuwbouw clubgebouw Golfclub Liemeer

Golfclub Liemeer

Onze opdracht voor dit project betrof, het in bouwteamverband ontwikkelen van het clubgebouw welke wij als hoofdaannemer hebben gerealiseerd.

Contractvorm
Bouwteam
Schaalgrootte
1.800 m2
Opdrachtgever
Golfclubhuis Liemeer B.V.
Segment
Utiliteitsbouw

Dit project betreft de nieuwbouw van een Golfclub gebouw. Op de begane grond zijn o.a. de lockerruimte, winkels, gescheiden kleed-, was-, en toiletruimten voor de dames en heren, alsmede diverse bergruimten gesitueerd.

Op de eerste verdieping bevindt zich het restaurant met keuken, diverse club- en vergaderzalen, en diverse natte groepen.

Op de lockerruimte zijn terrassen aangelegd, de overige terrassen zijn op ca 5 meter uit het maaiveld gerealiseerd in hout middels kolommen liggers en vloerdelen.

Het betreft  een  bijzonder gebouw wat met name wordt veroorzaakt door zijn kapvorm. Deze heeft allerlei golven en verdraaiingen in het dakvlak. Het dak symboliseert het golvende terrein en creëert tevens een boeiend en monumentaal interieur. Bij de sfeer van een dergelijke kap hoort een constructie in hout. De hoofddraagconstructie van deze kap bestaat uit gelamineerde houten liggers. De dakbedekking is uitgevoerd met red cedar houten singels.

De overige constructie is traditioneel uitgevoerd middels kalkzandsteen, staal en beton. Een gebouw dat geheel past in de landelijke omgeving.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag