BMW / Mini garage

Nieuwbouw BMW / Mini garage Hans Severs Alphen aan den Rijn

Dit project betreft de nieuwbouw van automobielbedrijf Severs ( BMW / Mini). Het pand bestaat uit een werkplaats, showroom en kantoren. Men kan gedeeltelijk parkeren onder het gebouw en gedeeltelijk parkeren op het gebouw. Het is gelegen aan de Schans II te Alphen aan den Rijn, evenwijdig aan de N11. Een echte zichtlocatie dus.

Contractvorm
Bouwteam
Schaalgrootte
2.150m²
Opdrachtgever
Severs Invest B.V.
Segment
Utiliteitsbouw

Het is het eerste pand dat is gerealiseerd volgens de nieuwe huisstijl richtlijnen van BMW / Mini. Dit houdt in dat het een erg strak gebouw is geworden, uitgevoerd in twee kleuren (wit / zwart). Onder het deel van de showroom dat zich op de eerste verdieping bevindt is een betonnen vloer aangebracht. Hierop kan direct geparkeerd worden, maar eventueel is dit later eenvoudig om te bouwen naar extra showroomruimte.

Het pand bestaat uit een staalconstructie, welke is afgewerkt met hoogwaardige sandwich elementen. De gevelopeningen worden uitgevoerd middels aluminium puien. De vloeren op de begane grond zijn vloeistofdicht uitgevoerd. Het parkeerdak wordt gerealiseerd middels het systeem van Zoontjes beton.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag