Vastgoedservice

Onze toegevoegde waarde stopt niet bij het opleveren van een gebouw, daar begint het pas. Op het moment dat u een huis of een pand in gebruikt neemt krijgt het waarde voor u. Maar hoe zorgen we dat die waarde behouden blijft?

Garanties

Hoe ver wilt u gaan met de garanties die u vraagt ? Wilt u bijvoorbeeld een verzekerde garantie tijdens de bouw en/of tot 10 jaar na oplevering? Wij verzorgen dit voor u. Ook na oplevering gaan wij verder met uw gebouw. Via onze afdeling bedrijfsdienstverlening houden wij uw gebouw prima op orde door tijdig onderhoud uit te voeren of verzorgen wij, indien nodig, aanpassingen en uitbreidingen. En mochten er na oplevering dingen aan het licht komen die om aandacht vragen, dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij het probleem zo spoedig mogelijk en naar wens te verhelpen.

Kopersbegeleiding

Heeft u een nieuwbouwwoning bij ons gekocht en heeft u vragen over bijvoorbeeld de bouwplanning? Dan kunt u altijd contact opnemen met de betreffende projectleider, of op werkdagen bellen naar
0172 422 000.