Kennismaken met R.A. van Leeuwen bouwbedrijf

 

R.A. van Leeuwen bouwbedrijf is een echt familiebedrijf. Kwaliteit is hoofdzaak, dat geldt voor alles wat we doen en voor iedereen die bij ons werkt. Onze werknemers voelen zich er thuis en een dienstverband van 30 jaar is bij ons geen uitzondering. Wij onderscheiden ons door de mogelijkheid om naast alleen te bouwen, ook de mogelijkheid hebben om risicodragend te investeren in projecten. Als u bijvoorbeeld een stuk grond bezit en van plan bent hierop te bouwen zijn wij bij uitstek in staat u te helpen door te investeren, ontwikkelen en bouwen. Dat is kracht van R.A. van Leeuwen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Op tijd, binnen budget, en naar uw wensen

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke partijen wij u van dienst kunnen zijn. Iemand die plannen heeft voor een nieuw garagebedrijf heeft bijvoorbeeld niets aan een architect die gespecialiseerd is in scholenbouw. Wij creëren met de juiste groep van gedreven, enthousiaste mensen het juiste team om voor u het perfecte gebouw te ontwikkelen en te realiseren. Op tijd, binnen budget, en naar uw wensen. Wij werken graag in een bouwteam, waarbij we altijd een pro-actieve en meedenkende houding hebben. Wij zetten ons maximaal in voor het project waarbij we het ontwerp van de architect te allen tijde respecteren. Door de kennis die we in huis hebben zijn we in staat constructief mee te denken met alle betrokken partijen.

Naast voor eigen rekening ontwikkelen, al dan niet turnkey, realiseren wij tevens bedrijfsverzamelgebouwen, winkelcentra, woningen, kantoren etc. Stuk voor stuk unieke projecten waarbij onze kennis en kunde zich keer op keer ten volle bewijst.

‘Afspraak is afspraak’

De honderden reeds gerealiseerde woningen en bedrijfsgebouwen laten duidelijk zien welke kwaliteit wij door de gehele organisatie nastreven. Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Naast de projecten die wij realiseren in uitleggebieden, houden wij ons in toenemende mate bezig met binnenstedelijke vernieuwing en revitalisatie van bestaande bedrijfsgebouwen.

“Het mooie van ons vak? Dat je vanuit het niets een heel nieuw project realiseert, omdat je toevallig langs een plek bent gereden waarvan je denkt: daar kunnen we iets moois realiseren.”

Missie

De missie van R.A. van Leeuwen is in eerste instantie om kwalitatief hoogwaardige woon-, werk- en leefomgevingen te realiseren. Maar bijna net zo belangrijk voor ons is het streven om een betrouwbare en integere samenwerkingspartner te zijn. Langdurige relaties met opdrachtgevers, onderaannemers en medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. We streven in de uitvoering naar hoogwaardige producten, waarin de aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staat.

Visie

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze missie is onze klantgerichtheid. Door goede communicatie en openheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, het bouwproces zo transparant mogelijk te maken. Door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de verschillende vakgebieden spelen we in op de kansen in de markt en kunnen we verschillende opdrachtgevers nog beter bedienen.