DK Prototyping for Automotive Glass

Nieuw bedrijfspand

Het voormalige bedrijfspand aan de Productieweg naast het hoofdkantoor van DK Prototyping is gesloopt en vervangen door een innovatieve CO2-neutrale nieuwbouw fabriekshal. Als hoofdaannemer van het project waren wij verantwoordelijk voor de realisatie van de bouwkundige- en installatietechnische onderdelen.

Contractvorm
Aangenomen werk
Opdrachtgever
DK prototyping for Automotive Glass
Segment
Utiliteitsbouw

De nieuwe fabriekshal is opgebouwd uit een staalconstructie en gevels die bestaan uit verschillende kleuren en types sandwichpanelen in combinatie met zetwerk, aluminium kozijnen en zonwering. Het dak is opgebouwd uit stalendakplaten in combinatie met een drukvaste isolatie laag ten behoeve van de toekomstige zonnepanelen.

Binnenin het pand is alles aangepast aan de wensen van het productieproces van D&K Autoglas. De binnenzijde van de fabriekshal is voorzien van een bolidt afwerkvloer met afscheiding van loopzones en werkzones. Om de goederenstroom soepel te laten verlopen, is er een goederenlift en een kraanbaan installatie aanwezig in het pand. Hierdoor kunnen de producten op een veilige en efficiënte manier getransporteerd worden. Ook zijn er diverse overhead- en snelroldeuren geïnstalleerd, waardoor het productieproces nog efficiënter kan verlopen. Het eigentijdse karakter van het pand geeft een moderne uitstraling aan de fabriekshal.

Wij zijn trots op het resultaat van dit project. Door de CO2-neutrale aanpak, moderne uitstraling en efficiënte inrichting van het pand, is DK Prototyping for Automotive Glass klaar voor de toekomst.

 

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag