Verbouwing MFA Trix Terwindtstraat

MFA Trix Terwindtstraat

Stap voor stap transformeren we het verouderde buurthuis en de bibliotheek aan de Trix Terwindtstraat 2, 4 en 6 in Leiden tot een moderne Multifunctionele Accommodatie.

Segment
Actueel, Utiliteitsbouw

We staan voor de uitdagende taak om een bestaand buurthuis en bibliotheek aan de Trix Terwindtstraat 2, 4 en 6 in Leiden te transformeren tot een moderne Multifunctionele Accommodatie. In dit gebouw komen diverse diensten samen, waaronder een consultatiebureau, sociaal werk, kinderopvang, buurthuis, dagbesteding, bibliotheek, cultuurcentrum en muziekschool.

Ondanks dat het gebouw uit 1987 dateert en verouderd is, blijft het tijdens de verbouwing operationeel als buurthuis en bibliotheek. Dit vereist een zorgvuldige planning en nauw overleg met zowel de opdrachtgever als de gebruikers van het gebouw. Het doel van de renovatie is om het pand op een efficiƫntere manier te benutten, zowel voor de huidige gebruikers als hun bezoekers. We streven ernaar het comfort van het verblijf te verhogen, achterstallig onderhoud aan daken en gevels aan te pakken, en verouderde gebouwgebonden installaties te vervangen of te reviseren.

Met deze verbouwing creƫren we niet alleen een eigentijdse en functionele ruimte, maar versterken we ook de synergie tussen de verschillende functies. Zo wordt de Multifunctionele Accommodatie een waardevol centrum voor de gemeenschap, dat voldoet aan de behoeften van zowel de huidige als toekomstige gebruikers.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag