.

Renovatie | Chocoladefabriek Gouda

Verbouw van het voormalige gemeentehuis van de gemeente Gouda naar de oorspronkelijke vorm zoals het gebouw in de jaren 80 is ontworpen als Chocoladefabriek. De later toegevoegde 3e verdieping is verwijderd en de leegstaande 2e verdieping is geheel gerenoveerd en met een centraal open trappenhuis verbinding gemaakt met de bibliotheek die reeds op de begane grond en 1e verdieping aanwezig is. Van de begane grond en 1e verdieping zijn alle gevelkozijnen vervangen en is de gevelbetimmeringen geïsoleerd en vernieuwd. Hierdoor is de gehele gevel verduurzaamd en toekomstbestendig gemaakt.

Het project is in combinatie aangenomen met Ponsioen Installatietechniek B.V.
De co├Ârdinatie lag tijdens de uitvoering bij de hoofdaannemer.
Tijdens de uitvoering is de bibliotheek in het pand in gebruik gebleven.

Contractvorm
Aangenomen werk
Opdrachtgever
Gemeente Gouda
Segment
Utiliteitsbouw

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag