Nieuwbouw KC op Zee in Noordwijk aan Zee

De huisvesting van basisschool Wakersduin voldoet niet meer aan de hedendaagse functionele en technische eisen die aan een schoolgebouw worden gesteld. Om deze reden zal de bestaande huisvesting worden gesloopt en nieuwbouw voor in de plaats komen. De nieuwbouw gaat huisvestingsruimte bieden aan de nieuwe fusieschool Zeehonk Wakersduin als eveneens aan kinderdagopvangorganisatie Pinokkio, hierna te noemen: KC op Zee.

Segment
Scholenbouw

Bouwbedrijf R.A. van Leeuwen B.V. is de bouwkundige aannemer van de nieuwbouw van KC op Zee. Wij startte in week 15 van 2022 met de voorbereidende werkzaamheden. Het project omvatte de sloop van de bestaande school en de nieuwbouw huisvesting fusieschool Zeehonk Wakersduin en kinderdagopvangorganisatie Pinokkio.

Planning: 

Wat gaat er de komende periode gebeuren en wat merkt u ervan?

Vanaf 23 oktober 2023 zullen de kinderen les gaan krijgen op de basisschool. Vanaf dat moment zullen de bouwgeluiden plaats gaan maken voor spelende kinderen. Zoals aangegeven zullen de komende periode nog wel in het teken staan van het afronden van werkzaamheden, onder andere het schoolplein.
Helaas hebben wij nog niet het stalen hekwerk gereed en wij verwachten nog enkele balustraden. Daarmee is het gebouw nog niet helemaal af, maar dit volgt spoedig.

 

Documenten:

Omwonenden brief oktober 2023

Omwonenden_brief juni 2023

Omwonenden brief februari 2023

Omwonenden brief november 2022

Omwonenden brief september

Omwonenden brief juni

Omwonenden brief startfase

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag