Renovatie
IKC de Tamboerijn

Alphen aan den Rijn

Basisschool de Tamboerijn, is gehuisvest aan de Nesstraat 8 in Alphen aan den Rijn. Het gebouw is sterk verouderd en voldoet niet aan de wensen van het huidige onderwijsconcept, daarnaast is er in het huidige gebouw geen ruimte voor kinderopvang.

Om die reden is er in het IHP (van de gemeente Alphen aan den Rijn) besloten om het gebouw te renoveren met een deel nieuwbouw (vernieuwbouw). Daarmee is het ook mogelijk gemaakt om kinderopvang op de huidige locatie te realiseren.

R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf is hoofdaannemer voor dit project.

Schaalgrootte
1368 m2
Opdrachtgever
LEV-WN
Segment
Actueel, Scholenbouw

Planning:

Wat gaat er de komende periode gebeuren en wat merkt u ervan?

  • Week

We begrijpen dat bouwwerkzaamheden impact kunnen hebben op de directe omgeving en streven ernaar om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gedurende de bouwfase zullen we ervoor zorgen dat hinder zoveel mogelijk wordt beperkt en streven we naar open communicatie. Mocht u vragen, opmerkingen of zorgen hebben met betrekking tot dit project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Documenten:

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag