Maatschappelijk verantwoord
en duurzaam ondernemen

R.A. van Leeuwen bouwbedrijf kiest bewust voor Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen. Wij zijn ons bewust dat elk bouwproject effect heeft op mens, milieu en omgeving. Wij zijn maatschappelijk betrokken en gaan graag op dagelijkse basis goed om met de wereld om ons heen.

Duurzaam bouwen? Neem dan contact met ons op

Aandacht voor mens, milieu en omgeving.

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht en bewustwording op belangrijke thema’s als MVO , duurzaam ondernemen en circulair bouwen. R.A. van Leeuwen werkt al jaren volgens deze instelling. MVO en duurzaamheid zijn onderwerpen die vergroeid zijn met de inrichting van onze werkwijze en organisatie. Wij zijn maatschappelijk betrokken, willen graag transparant zaken doen, vernieuwen om te verbeteren en gaan respectvol om met klant en gevolgen voor milieu. Vandaag de dag vraagt men van bedrijven om nog bewuster en zorgvuldiger met de leefomgeving om te gaan. R.A. van Leeuwen ondersteunt deze ontwikkeling en helpt bij maatschappelijk verantwoord en duurzaam bouwen.

Heeft u vragen op het gebied van huisvesting of ruimtelijke inrichting? Met onze kennis van (duurzame) bouwtechnieken hebben wij het antwoord in huis. Met regelmaat zijn wij betrokken wij de ontwikkeling en toepassing van slimme oplossingen en productinnovaties op het gebied van energiezuinige woningen en gebouwen. Dat levert vaak flinke besparingen op die goed zijn voor u én voor het milieu.

R.A. van Leeuwen is uw partner in MVO en Duurzaam Ondernemen. Samen zijn we klaar voor de maatschappelijke eisen van vandaag. Met alle aandacht voor mens, milieu en omgeving.