Maatschappelijk verantwoord
en duurzaam ondernemen

R.A. van Leeuwen bouwbedrijf kiest bewust voor Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen. Wij zijn ons bewust dat elk bouwproject effect heeft op mens, milieu en omgeving. Wij zijn maatschappelijk betrokken en gaan graag op dagelijkse basis goed om met de wereld om ons heen.

Duurzaam bouwen? Neem dan contact met ons op

Aandacht voor mens, milieu en omgeving.

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht en bewustwording op belangrijke thema’s als MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), duurzaam ondernemen en circulair bouwen. Ons bedrijf werkt al jaren volgens deze instelling. MVO en duurzaamheid zijn onderwerpen die vergroeid zijn met de inrichting van onze werkwijze en organisatie. We zijn maatschappelijk betrokken, willen graag transparant zaken doen, vernieuwen om te verbeteren en gaan respectvol om met klant en gevolgen voor milieu. Vandaag de dag vraagt men van bedrijven om nog bewuster en zorgvuldiger met de leefomgeving om te gaan. Wij ondersteunen deze ontwikkeling en helpen bij maatschappelijk verantwoord en duurzaam bouwen.

Heeft u vragen op het gebied van huisvesting of ruimtelijke inrichting? Met onze kennis van (duurzame) bouwtechnieken hebben wij het antwoord in huis. Met regelmaat zijn wij betrokken bij de ontwikkeling en toepassing van slimme oplossingen en productinnovaties op het gebied van energiezuinige woningen en gebouwen. Dat levert vaak flinke besparingen op die goed zijn voor u én voor het milieu.

Ons bedrijf is uw partner in MVO en Duurzaam Ondernemen. Samen zijn we klaar voor de maatschappelijke eisen van vandaag. Met alle aandacht voor mens, milieu en omgeving.

CO₂-Prestatieladder

Bij ons bedrijf streven we ernaar om de impact van onze activiteiten op het milieu te minimaliseren. De CO₂-Prestatieladder, beheerd door Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO), helpt ons deze doelen te bereiken. Hiermee meten, evalueren en verminderen we onze CO₂-uitstoot en verminderen we onze ecologische voetafdruk. Het is een bewijs van ons streven naar duurzaamheid en verantwoord ondernemen, waardoor we bijdragen aan het bestrijden van klimaatverandering en de toekomst van ons bedrijf versterken.

Voor meer informatie over onze betrokkenheid bij de CO₂-Prestatieladder en onze inspanningen om de CO₂-uitstoot te verminderen, verwijzen wij u graag naar onze speciale pagina over de CO₂-Prestatieladder op onze website. Op deze pagina vindt u gedetailleerde informatie over onze initiatieven, doelstellingen en prestaties met betrekking tot CO₂-reductie.

CO2 Prestatieladder>>