Emmaschool en appartmenten

8-klassige basisschool met peuterspeelzaal en kantoorruimte

Nieuwbouw | Koningin Emmaschool – Rijnsburg

De nieuwe Koningin Emmaschool in Rijnsburg is een 8-klassige basisschool met Partou De Dreumes kinderdagopvang en kantoorruimte voor het bestuur van de school. Het bruto oppervlak van het schoolgebouw bedraagt circa 1.326 m2. Door hetzelfde projectteam is gelijktijdig een appartementencomplex aansluitend op het schoolgebouw gerealiseerd. Dit appartementencomplex bestaat uit 13 levensloopbestendige 3-kamer appartementen met een totaal oppervlak van circa 1285 m2.

Bij dit project is warmte en koeling op basis van een lucht-warmtepomp toegepast. De ventilatie is op basis van het frisse scholen concept met daarbij E-installatie, duurzame verlichting, ontruiming, data en inbraakinstallatie. De gebruikte houtproducten voldoen aan de Dutch Procurement Criteria for Timber, waarbij geldt dat het voldoet aan ten minste 7 van de 9 principes voor duurzaam bosbeheer.

Rol: Hoofdaannemer voor het gehele project. Verantwoordelijk voor de realisatie van de bouwkundige- en installatietechnische onderdelen.

Contractvorm
Aanbesteding
Opdrachtgever
Vereniging Protestants Christelijk Basisonderwijs Rijnsburg
Segment
Woningbouw, Scholenbouw

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag