KC op Zee | Officieel feestelijk geopend

Bij R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf BV zijn we trots om een rol te hebben gespeeld in het nieuwbouwproject van KC Op Zee. Vanaf het begin hebben we met passie gewerkt aan dit bijzondere gebouw en het schoolplein. En nu, met alle puntjes op de i, was het gisteren tijd voor de officiรซle opening. Wat een prachtig moment voor de kinderen en het team van KC Op Zee!

Om deze feestelijke gebeurtenis nog specialer te maken, hebben we enkele weken geleden een schitterend insectenhotel laten bouwen door Frysian Design. Gisteren hebben we dit prachtige geschenk officieel overhandigd aan het KindCentrum. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de samenwerking van onze geweldige partners: ZRi, Topos Stedenbouw Architectuur Bouwkunde, Vintis installatieadviseurs, Roos en Doorn Electra B.V. en Schulte & Lestraden B.V. Met dit insectenhotel willen we niet alleen bijdragen aan de educatie van de kinderen over de natuur, maar ook aan het behoud van de prachtige omgeving. Het is een symbool van samenwerking en duurzaamheid, iets waar we bij R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf BV volledig achter staan.

We kijken uit naar alle avonturen die de kinderen zullen beleven in dit nieuwe kindcentrum en hopen dat ze veel plezier zullen hebben met het ontdekken van de natuurlijke wereld om hen heen.
Nogmaals van harte gefeliciteerd met de opening, KC Op Zee! Geniet van jullie nieuwe thuis aan de kust. En voor iedereen die heeft bijgedragen aan dit project: bedankt voor jullie inzet en samenwerking. Op naar een mooie toekomst voor KC Op Zee!

Bron foto 1: Blik op Noordwijk

 

 

Gerelateerd nieuws

Werken en Leren | van Timmerman naar Werkvoorbereider

In gesprek met Rein bij R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf BV ๐—ž๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฅ.๐—”. ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป...