Overeenkomst Vossa Nova getekend | Rotterdam

Maas Wijkontwikkeling en R.A. van Leeuwen werken samen aan een leefbare en duurzame wijkontwikkeling in Rotterdam-West. Op 24 april 2024 tekenden Cornรฉ Bok namens Maas Wijkontwikkeling en Wouter Hegeman namens R.A. van Leeuwen de overeenkomst voor de bouw van Vossa Nova. Hier worden 7 stadswoningen en een kinderdagverblijf ontwikkeld.

De woningen zijn duurzaam ontworpen met onder andere bodemwarmtepomp, WTW-ventilatie, zonnepanelen, triple glas, deels groen dak en waterberging. Daarnaast stimuleert deze ontwikkeling een duurzamere omgeving door volledig in te zetten op mobiliteit. De locatie leent zich hiervoor perfect dankzij het naastgelegen metrostation, vier fiets-parkeerplaatsen per woning en op loopafstand van alle voorzieningen. Op deze manier leven de bewoners bewust en duurzaam in Gemeente Rotterdam.

Op dit moment zijn de woningen in verkoop. Inschrijven kan tot maandag 29 april, 12.00 uur. Naar verwachting start R.A. van Leeuwen eind dit jaar met de bouw.
Meer informatie over het project is te vinden via www.vossanova.nl.

Schieland Borsboom NVM Makelaars
DWE Nieuwbouw Makelaars

 

Gerelateerd nieuws

Werken en Leren | van Timmerman naar Werkvoorbereider

In gesprek met Rein bij R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf BV ๐—ž๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฅ.๐—”. ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป...