Unieke samenwerking met de Thaborkerk 

We zijn begonnen met een nieuw renovatieproject dat momenteel plaatsvindt in Den Haag, in de prachtige Thaborkerk in Scheveningen, te midden van de ambassades.
Op dit moment worden er aanzienlijke werkzaamheden uitgevoerd aan de kerk, waaronder de sloop van de gevelkozijnen en de aanpassing van de begane grondvloer.
Een van de uitdagingen van dit project is het veilig verwijderen van asbest dat zich in de dagkanten van de gevelkozijnen bevindt, wat met de grootste zorg wordt uitgevoerd door AA Sloopwerken.
Een bijzonder aspect van dit renovatieproject is de noodzaak van constructieve hulpconstructies om nieuwe doorgangen mogelijk te maken. Daarnaast wordt er uit veiligheidsoverwegingen een steiger door het dak aangebracht, waardoor de veiligheid van ons team tijdens de werkzaamheden gegarandeerd wordt.
Wat dit project nog unieker maakt, is dat de aanpassing aan de begane vloer door de kerk zelf wordt verricht. Deze gezamenlijke inspanning versterkt het partnerschap en zorgt ervoor dat het project soepel en succesvol verloopt.
👷Wil jij ook meewerken aan dit soort bijzondere projecten? Bij R.A. van Leeuwenbouwbedrijf B.V. zijn we op zoek naar enthousiaste teamspelers die zich willen aansluiten bij ons gedreven en gepassioneerde team.
Check de link voor onze actuele vacatures!

Gerelateerd nieuws