Eerste paal Recon Openluchtschool

Eerste paal Recon Openluchtschool

Geweldig nieuws vanuit Rotterdam! Vandaag was een bijzonder moment, want de eerste paal is geslagen voor de nieuwbouw van Recon Openluchtschool.
Onder een stralende zon vanmorgen verzamelden zich medewerkers, leerlingen en betrokkenen op het bouwterrein om deze mijlpaal te vieren. Na een enthousiaste toespraak van locatiedirecteur mevr. Sibbing, gaven de leerlingen van de leerlingenraad van Recon Openluchtschool het officiΓ«le startsein met een vrolijke toeter. De feestelijke confettikannonen schoten de lucht in, gehuld in de kleuren van de school. Ook de bovenschoolse directeur, mevr. Kammeron, deelde in de feestvreugde en proostte op dit heugelijke moment. Om deze speciale dag te vieren, was er ook gebak voor iedereen aanwezig. Langs deze weg willen wij de organisatie danken voor deze heerlijke traktatie!
Met grote trots toonde Hanneke Kamphuis van Stichting BOOR de miniatuur van het gezamenlijke bouwbord. Hierbij willen wij alle betrokken partijen van harte feliciteren met de officiΓ«le start van dit geweldige bouwproject.
Onze oprechte dank gaat ook uit naar Lomans Totaalinstallateur, met wie we dit project gezamenlijk zijn aangegaan en met volle vertrouwen tegemoet zien.
Samen gaan we een prachtige nieuwe school realiseren voor de leerlingen van Recon Openluchtschool!
Dit project is in samenwerking met:
Recon Openluchtschool
Stichting BOOR
Drees & Sommer
RoosRos Architecten
Nelissen Ingenieursbureau
Swinn
Lomans
Gemeente Rotterdam