Gymzaal Korte Akkeren

Nieuwbouw Gymzaal Korte Akkeren Gouda

Gymzaal Korte Akkeren

Het werk betreft een gymzaal met kleed-doucheruimten en heeft een wijkgerichte functie.   De naastgelegen voetbalverening ONA maakt ook gebruik van de gymzaal.

Contractvorm
Aangenomen werk
Schaalgrootte
470m²
Opdrachtgever
Gemeente Gouda
Segment
Scholenbouw

De bouw is gerealiseerd midden in de wijk Korte Akkeren wat logistiek veel aandacht vroeg voor de aanvoer van materialen en uitvoering van de werkzaamheden.

Naast het bestaande gebouw van voetbalvereniging O.N.A. is het nieuwe bakstenen gebouw van de gymzaal gerealiseerd met eenzelfde dakvorm en kenmerkende gootdetaillering. De metselwerk gevels zijn zorgvuldig gedetailleerd met duidelijke profileringen. De terug liggende vlakken zijn voorzien van sportsilhouetten die het gebruik van het gebouw weerspiegelen. Het lage, neutraal vormgegeven entree deel, verbindt de bestaande voetbalkantine met de nieuwe gymzaal en heeft een duidelijk eigen karakter gekregen. Deze gevels hebben een natuurlijk matte beplating, welke omkaderd zijn door een aluminium lijst. Het ontwerp van de gymzaal voegt zich naadloos in zijn vertrouwde omgeving in de wijk Korte Akkeren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag