Ontdek het indrukwekkende gevelmetselwerk en meer!

Vorderingen in volle gang!
Ontdek het indrukwekkende gevelmetselwerk en meer!

De nieuwbouw van KC op Zee in Noordwijk aan Zee verloopt voorspoedig! Nadat het metselwerk van de onderste verdieping volledig voltooid is, richten we nu onze aandacht op de bovenste verdieping, waar we bezig zijn met de penanten. Deze bijzondere stukjes metselwerk met verspringende lagen zullen een prachtig visueel effect creëren.
Op het dak hebben we de lichtstraten geplaatst en zijn we begonnen met het aanbrengen van isolatie op de noodlaag. Vervolgens wordt de volledige dakbedekking aangebracht, waardoor het gebouw straks optimaal beschermd is.
Ondertussen is ook de afbouw in volle gang. In het kinderdagverblijf zijn de wanden gesloten en grotendeels afgewerkt. De garderobekasten, die we met zorg in onze werkplaats hebben vervaardigd, staan nu op hun plaats en vormen een praktische en mooie toevoeging aan de ruimte. Op de bovenverdieping staan ze klaar om ingebouwd te worden, waardoor alles straks perfect op zijn plek valt.
En er wordt ook kleur toegevoegd aan het geheel, met de start van het tegelwerk. De vrolijke en levendige tegels geven de ruimtes een speelse uitstraling.
Blijf ons volgen voor meer updates over Nieuwbouw KC op Zee!

Gerelateerd nieuws