Eerste fase bijna voltooid

Van wanden tot kozijnen en een prachtige rieten kap – De eerste fase bijna voltooid!
In het project voor de renovatie van de woonboerderij in Mijdrecht zijn er significante vorderingen gemaakt. Op dit moment zijn we druk bezig met het gipsen van de laatste wanden op de eerste verdieping. Daarnaast hebben we op de begane grond de kozijnen van het voorhuis vervangen, waardoor een frisse uitstraling is gecreëerd.
Een ander belangrijk hoogtepunt is de voltooide rieten kap. Met vakmanschap en toewijding is gezorgd voor een prachtig afgewerkt dak dat de boerderij een charmant en authentiek karakter geeft. Het resultaat mag er zeker zijn!
Voor de komende bouwvakvakantie kunnen we zeggen dat we, voor zover mogelijk, gereed zijn met onze werkzaamheden. Dit betekent dat we een belangrijke mijlpaal hebben bereikt in dit renovatieproject. Het harde werk en de inzet van het team hebben vruchten afgeworpen, en we zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt.
In de toekomstige fases van het project zullen we ons richten op de voorgevel, die nog gerenoveerd zal worden. Hierdoor krijgt de boerderij een vernieuwde uitstraling die past bij de gewenste esthetiek. Bovendien zal de rest van het huis worden gemetseld, waardoor de volledige woonboerderij haar oorspronkelijke pracht zal herwinnen.
Samen creëren we een prachtig thuis in deze schitterende woonboerderij!

Gerelateerd nieuws