Renovatie Thaborkerk

Bouwen aan de toekomst van de Thaborkerk!

CGK Den Haag-Scheveningen “de Thaborkerk” staat op het punt om een spannende transformatie te ondergaan. Als R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf B.V. zijn wij verheugd om aan te kondigen dat we de bouwkundige werkzaamheden voor dit prachtige project mogen verzorgen.

Het is tijd om het gebouw een nieuwe look te geven die beter past bij deze tijd, en tegelijkertijd de functionaliteit te verbeteren. De kerk heeft onlangs de naastgelegen pastorie verkocht en heeft ervoor gekozen om een nieuwe woning te integreren in het kerkgebouw zelf. Dit betekent dat er veel veranderingen op komst zijn!

Onze werkzaamheden omvatten een breed scala aan taken. We zullen het dak vervangen, nieuwe gevelkozijnen installeren en een uitbreiding aan de achterzijde realiseren voor de nieuwe woning. Daarnaast zullen we nieuwe verdiepingsvloeren aanleggen, de gevel en het dak isoleren en binnenwanden plaatsen. Het bouwkundige werk is slechts een onderdeel van het geheel.

We werken nauw samen met de kerk om de coördinatie van de installaties te verzorgen, en er zullen ook vrijwilligers van de kerk betrokken worden bij bepaalde taken. Samen zorgen we ervoor dat de Thaborkerk haar unieke karakter behoudt en tegelijkertijd klaar is voor de toekomst.

Gerelateerd nieuws