Groote Kaap

12 geschakelde en 3 vrijstaande woningen te Alphen aan den Rijn

Wonen aan het water

Op één van de eilanden in woonwijk Nieuwe Sloot is een prachtig nieuwbouwproject gerealiseerd: 15 eilandvilla’s met garage. Project De Groote Kaap biedt wonen direct aan het water. Daarnaast hadden kopers de keuze uit onder meer een voorentree of een zijentree en waren er diverse keuzemogelijkheden in kleuren metselwerk en gevelbekleding, wat heeft geleidt tot een mooi gevarieerd straatbeeld.

Contractvorm
Eigen ontwikkeling
Schaalgrootte
15 Woningen
Opdrachtgever
N.v.t.
Segment
Woningbouw, Projectontwikkeling

De woningen bieden een riante woonkamer met openslaande deuren naar de tuin rondom en direct aan het water, een complete keuken en badkamer, 4 of 5 slaapkamers, een garage en ervoor de oprit met eigen parkeerplaats. Tevens waren er vele keuzemogelijkheden om de indeling van de woning te wijzigen en/of de woning te vergroten, zodat iedere koper zijn of haar woondroom in vervulling kon laten gaan door de woning volledig te laten uitvoeren conform de eigen woonwensen.

De Architectuur
We hebben gekozen voor landelijke eilandwoningen waarbij de daklijn laag ligt en de kap een duidelijk accent op de woning vormt. De drie villa’s zijn al­zijdig ontworpen. Alle gevels zijn anders, van duidelijke entreegevel tot watergevel. Ook alle twee-onder-één kapwoningen zien er uit als één villa. Door te variëren en een voordeur in de voorgevel en een voordeur in de zijgevel te plaatsen, wordt dit beeld versterkt. De stoere mansarde kappen, met de kenmerkende knik in de daklijn, geven de woningen van binnen enorm veel extra ruimte op de verdieping.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over een project? Of wilt u kennismaken? Neem dan contact op.

Vrijblijvende afspraak Mail uw vraag