FEESTELIJKE AFRONDING | EUROSORT ’S-GRAVELAND

Afgelopen woensdag werd het EuroSort-uitbreidingsproject in ‘s-Graveland feestelijk afgerond, met de hoofdvestiging van EuroSort en DistriSort die nu trots een indrukwekkende uitbreiding van meer dan 6.000 m2 heeft voltooid. Deze toevoeging omvat een nieuwe bedrijfsvloer, een parkeergarage op de 2e verdieping en extra inwendige opslagruimte, waardoor de faciliteiten aanzienlijk zijn vergroot.
Het project begon met het slaan van de eerste paal op 15 december, een symbolisch moment dat de aanvang van dit ambitieuze project markeerde. De mijlpaal van het hoogste punt werd bereikt op 21 april, een prestatie die gezamenlijk werd gevierd door het bouwteam en alle betrokkenen.
De groei van EuroSort is niet onopgemerkt gebleven, en een exclusief interview over het uitbreidingsproject was te lezen in de november editie van IndustrieBouw. Mocht je het artikel gemist hebben dan kun je het via de onderstaande link online lezen:
De voltooide uitbreiding is niet alleen een indrukwekkend fysiek bouwwerk, maar vertegenwoordigt ook een belangrijke stap voorwaarts in de capaciteit en efficiëntie van EuroSort en DistriSort. Met het project succesvol afgerond, kijken ze nu uit naar de toekomstige mogelijkheden en de bijdrage die deze uitbreiding zal leveren aan hun positie in de industrie.
Bekijk hier de bouw in vogelvlucht: Bouw EuroSort in vogelvlucht
Langs deze weg willen wij alle betrokkenen hartelijk danken voor de samenwerking!
Opdrachtgever: EuroSort
Bouw management: Buro voor Bouwkosten Vergouw – Wim Vergouw
Constructeur: Adviesburo Bons

Gerelateerd nieuws