๐——๐—จ๐—จ๐—ฅ๐—ญ๐—”๐—”๐— ๐—›๐—˜๐—œ๐—— ๐—œ๐—ก ๐—”๐—–๐—ง๐—œ๐—˜ | ๐—จ๐—ป๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐˜€๐—ฏ๐—ถ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

We zijn verheugd om ons nieuwe verduurzamingsproject aan te kondigen: de gevels van de Universiteitsbibliotheek van Leiden!
Met trots bevestigen we dat Bouwbedrijf R.A. van Leeuwen de hoofdaannemer is voor dit baanbrekende initiatief. Deze opdracht, mogelijk gemaakt door het DUMAVA-subsidieprogramma onder de Next Generation EU-financiering, markeert een cruciale stap richting een duurzamere toekomst.
Onze dank gaat uit naar onze opdrachtgever, Vastgoedbedrijf Universiteit Leiden, voor deze klus en het vertrouwen in ons team. We kijken ernaar uit om samen te werken aan het verbeteren van de energie-efficiรซntie en de algehele duurzaamheid van deze historische bibliotheek.
Met Alphaplan adviseurs in bouwen aan onze zijde voor directievoering en begeleiding, en partners zoals Jansen Glas Projecten BV en Ploeg Schilders voor schilderwerk, zijn we klaar om dit project tot een succes te maken.
Blijf op de hoogte van onze voortgang terwijl we werken aan een groenere toekomst voor de Universiteitsbibliotheek van Leiden!

Gerelateerd nieuws

Werken en Leren | van Timmerman naar Werkvoorbereider

In gesprek met Rein bij R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf BV ๐—ž๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฅ.๐—”. ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป...